Zonta club Antwerpen

Lid worden

Interesse om lid te worden van onze serviceclub? Kom een kijkje nemen op een vergadering of neem deel aan een van onze activiteiten. Zo leer je Zonta Antwerpen beter kennen – info@zonta-antwerpen.org

 

Waarom is het een goed idee lid te worden van Zonta club Antwerpen?

Contacten

Je komt in contact met beroepsactieve vrouwen die een leidinggevende functie of beslissingsbevoegheid hebben op nationaal  en internationaal nivea.

Je bouwt aan een waardevol netwerk . De Antwerpse Zontians vergaderen iedere 3de maandag van de maand. De vergadering begint om 19.30 uur met een aperitief, gevolgd door een diner. Regelmatig worden er interessante sprekers uitgenodigd.

Netwerk

Netwerk

Engagement

Natuurlijk vraagt lid zijn van Zonta verantwoordelijkheid en ook tijd, inzet, middelen en een financiële bijdrage. Maar je krijgt er veel voor terug: een ijzersterk netwerk van vrouwen in leidinggevende functies én de voldoening om in onze maatschappij echt zaken te veranderen ten goede van meisjes en vrouwen.

Wil je kennismaken?

Ben je klaar om aan te sluiten bij de duizenden Zonta-leden en partners over de hele wereld? Aarzel dan niet contact op te nemen. Je wordt dan uitgenodigd op de eerstvolgende clubvergadering.

 

Ja, ik wil graag kennismaken